Walk-Around Goochelaar

Xander heeft sinds jonge leeftijd ervaring als Walk-Around Goochelaar, zijn spontaniteit en gevoel voor publiek zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, zijn perfecte drietaligheid (NL,FR,EN) zodat iedereen kan meegenieten, zijn techniek en passie zodat zelfs de goochelaars zich afvragen hoe hij het doet. 

Beleef jij jouw magisch moment met Goochelaar Xander?

Wat mag ik verwachten van een Walk-Around Goochelaar?

Een Walk-Around Goochelaar loopt rond tussen de mensen tijdens uw, receptie, bedrijfsfeest, walking diner… en brengt het magisch moment naar de toeschouwers toe. Hij doet aan close-up magie, ook wel de moeilijkste vorm van goochelen genoemd. De toeschouwers kijken letterlijk op de vingers van de goochelaar. Gelukkig weet Goochelaar Xander hoe hij hiermee moet omgaan en brengt hij de nodige portie humor en afleiding altijd met zich mee. U mag een gepersonaliseerd, onvergetelijk magisch moment verwachten voor al uw gasten.

"Xander heeft onze receptie top geëntertaind met zijn leuke tafeltrucken waar onze mond van open viel. Wat jammer dat we niet weten hoe het moet! 🤓"
Riet V.
Eigenaar Bar Fit

Hoe lang blijft een Walk-Around goochelaar bij elk groepje?

Goochelaar Xander zorgt ervoor dat al uw gasten hun eigen magisch moment kunnen beleven. Op voorhand geeft u best aan hoeveel gasten er ongeveer aanwezig zullen zijn. In functie van het aantal gasten kan de goochelaar aanraden hoe lang hij moet optreden zodat iedereen de kans krijgt een magisch moment te beleven.

Natuurlijk kan het ook omgekeerd, u wilt Goochelaar Xander voor een bepaalde tijd inhuren, in dit geval zal hij zich aanpassen en zijn ervaring en time management gebruiken om binnen de tijd rond te geraken. 

U mag een persoonlijk magisch moment van rond de 5 minuten per groepje verwachten tijdens een Walk-Around goochelshow. 

Welk materiaal gebruikt De goochelaar?

U kan kaarten, rekkers, GSMs, munten, bankbriefjes en nog veel meer verwachten. De goochelaar past zich aan aan de omstandigheden en maakt gebruikt van zijn omgeving om zijn effecten nog magischer te maken. Zo beleeft elke gast een uniek magisch moment.

"Wij zijn erg tevreden. Er was een vlotte, duidelijke samenwerking. Afspraken werden correct nageleefd. Wij kozen voor een "walking" goochelaar wat een schot in de roos was. Zowel groot als klein was zeer enthousiast. (De leeftijden varieerden van 6-82 jaar. )Een aanrader dus!"
Marijke D. V.
Communiefeest
Walk-Around Goochelaar
UGent Business Game, 2021
Walk Around Goochelaar
Domein van de Grotten van Han, België

Hoe groot mag het publiek zijn?

De grootte van het publiek is ideaal van 1 tot 8 personen. Dit zorgt ervoor dat Xander een echt persoonlijk en uniek magisch moment kan bezorgen aan al uw gasten. Natuurlijk mogen de groepjes altijd ook groter zijn, in dat geval gebruikt Goochelaar Xander zijn ervaring om andere effecten uit de kast te halen zodat iedereen kan genieten van een magisch moment. 

Hoeveel plaats heeft Een walk-Around goochelaar nodig?

Dankzij zijn ervaring kan Xander zich aanpassen aan de omgeving. Voor de beste ervaring heeft Xander alleen genoeg staanplaats nodig 🙂 en moeten de gasten hem kunnen zien. Normaalgesproken is plaats geen enkel probleem.

Kunnen kinderen meekijken?

Uiteraard! Goochelen is voor elke leeftijdscategorie. Xander past zijn effecten altijd aan aan zijn publiek, zodat iedereen kan genieten van een onvergetelijk magisch moment. Dit geldt trouwens niet alleen voor kinderen. Voor het wat ouder doelpubliek zal Xander zich bijvoorbeeld ook aanpassen zodat ze makkelijker kunnen volgen.

Past een walk-around goochelaar op mijn evenement?

Walkaround goochelen is ideaal op bedrijfsfeesten, recepties, walking diners, afterworks, beurzen of eender welk evenement waar mensen rondlopen of zithoekjes hebben. Indien u twijfelt of een Walk Around goochelaar op uw evenement past of u beter een ander vorm van magie zou kiezen, aarzel dan niet en contacteer goochelaar Xander, hij zal u met plezier verder helpen.

vragen? Een vrijblijvende offerte aanvragen?

MagiXander helpt u met plezier verder!