Xander zijn eerste optreden voor publiek was als tafelgoochelaar op de goochelshow van de Goochelclub de Lucky Ring. Zijn eerste betaalde optreden op 16 jarige leeftijd was ook als tafelgoochelaar op het trouwfeest van Leen en Tim. Sindsdien is zijn passie als tafelgoochelaar alleen maar gegroeid. Zijn spontaniteit en gevoel voor publiek zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, zijn perfecte drietaligheid (NL,FR,EN) zodat iedereen kan meegenieten en zijn techniek en passie zodat zelfs de goochelaars zich afvragen hoe hij het doet. 

Beleef jij jouw magisch moment met Goochelaar Xander?

Wat mag ik verwachten van een tafelgoochelaar?

Een tafelgoochelaar gaat van tafel tot tafel op uw evenement. Bij elke tafel presenteert hij een routine (mini show) die meticuleus in elkaar is gestoken om er een onvergetelijk magisch moment van te maken. De goochelaar heeft verschillende bewezen routines met zich mee om zich te kunnen aanpassen aan de diverse smaken van het publiek. Wat u mag verwachten zijn de meest indrukwekkende effecten die recht onder de neus van uw gasten worden gepresenteerd. Dit samen met de nodige humor en presentatie waar uw gasten nog lang over zullen spreken.

"We vielen vol verbazing van de ene truc in de andere. Magisch? Absoluut! Straf? Vast en zeker! We hebben het met zijn allen geprobeerd maar het is ons écht niet gelukt om je vingervlugheid te onderscheppen."
Lily B.
Voorzitter - Okra Wambeek

Hoe lang blijft een tafelgoochelaar?

Goochelaar Xander zorgt ervoor dat al uw gasten hun eigen magisch moment kunnen beleven. Op voorhand geeft u best aan hoeveel gasten en tafels er ongeveer aanwezig zullen zijn. In functie van het aantal gasten/tafels kan de goochelaar aanraden hoe lang hij moet optreden zodat iedereen de kans krijgt een magisch moment te beleven.

Natuurlijk kan het ook omgekeerd, u wilt Goochelaar Xander voor een bepaalde tijd inhuren, in dit geval zal hij zich aanpassen en zijn ervaring en time management gebruiken om binnen de tijd rond te geraken. 

U mag een persoonlijk magisch moment van rond de 8-10 minuten per groepje verwachten van een tafelgoochelaar. Dit kan zoals hierboven aangegeven natuurlijk altijd korter of langer indien u dat wenst. Laat het weten in de aanvraag en Goochelaar Xander zorgt voor de rest.

Welk materiaal gebruikt de goochelaar?

U kan kaarten, rekkers, GSMs, munten, bankbriefjes en nog veel meer verwachten. De goochelaar past zich aan aan de omstandigheden en maakt gebruikt van zijn omgeving om zijn effecten nog magischer te maken. Zo beleeft elke gast een uniek magisch moment.

"Toen we deze tafelgoochelaar boekten, wisten we nog niet wat ons te wachten stond. De verwachtingen werden zeker ingelost: Xander zorgde voor betoverende momenten, wist het gezelschap enorm te boeien en liet de feestvierders genieten van verbluffende trucs. Een echte professional, magisch!"
Mia E.
Directeur Transkript vzw
tafelgoochelaar xander kasteel
Communiefeest in Kasteel de Rozerie, 2022
Tafelgoochelaar trouwfeest
Xander zijn eerste optreden als MagiXander, 2016

Hoeveel plaats heeft een tafelgoochelaar nodig?

Dankzij zijn ervaring kan Xander zich aanpassen aan de omgeving. Voor de beste ervaring heeft Xander minstens 35x27cm nodig (genoeg plaats voor een matje). Indien er op uw evenement geen plaats is voor een matje zal Goochelaar Xander andere routines bovenhalen waarvoor een matje niet nodig is.

Hoe groot moet de tafel zijn?

De tafel is ideaal van 2 tot 15 personen! Dit mag altijd meer of minder zijn uiteraard. Hoewel de kans dan wel bestaat dat de personen die het verst zitten de goochelaar niet goed meer zullen zien of horen.

Mogen wij eten tijdens het goochelen?

De meeste mensen vinden het ongemakkelijk om te eten en tegelijk te kijken naar een goochelaar. Zeker als de goochelshow interactief is. Om die reden probeert goochelaar Xander nooit op te treden tijdens het eten. Gelukkig is er een oplossing. De tafelgoochelaar goochelt tussen 2 gerechten. Terwijl de mensen wachten op hun gerecht kunnen ze genieten van een magisch moment. Niet alleen is dit leuk voor de gasten, dit is ook een ware gesprekstarter. Dankzij zijn ervaring werkt Xander samen met de keuken/obers. Hij volgt de volgorde van het serveren en op die manier beleeft elke tafel hun eigen magisch moment.

Past een tafelgoochelaar op mijn evenement?

Tafelgoochelen is ideaal voor trouwfeesten, communies, diners of eender welk event waar uw gasten aan tafel zitten. De goochelaar maakt het wachten een heel pak plezanter en is een ware gespreksstarter! Indien u twijfelt of een Walk Around goochelaar op uw evenement past of u beter een ander vorm van magie zou kiezen, aarzel dan niet en contacteer goochelaar Xander, hij zal u met plezier verder helpen.

Kunnen kinderen meekijken?

Uiteraard! Goochelen is voor elke leeftijdscategorie. Xander past zijn effecten altijd aan aan zijn publiek, zodat iedereen kan genieten van een onvergetelijk magisch moment. Dit geldt trouwens niet alleen voor kinderen. Voor het wat ouder doelpubliek zal Xander zich bijvoorbeeld ook aanpassen zodat ze makkelijker kunnen volgen.

vragen? Een vrijblijvende offerte aanvragen?

MagiXander helpt u met plezier verder!